Your question about a news in my weblog
Why don't you want to ask me in weblog? It may be helpful for others who have the same question. Anyway, I think you are talking about this news
http://entecnews.blogsky.com/?PostID=133
I think you can find more about it from professor himself. You can read about him and about the subject here
I hope this can help
Regards
Ali
دانشجوی مبتکر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت معلم، دستگاه جمعگر آب ساخت.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران، مجتبی حیدری هراتمه، دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت معلم و سازنده این دستگاه گفت: این دستگاه وظیفه ترکیب آب سرد و گرم را به صورت خودکار انجام میدهد و همراه با این عملکرد دارای روش متحرک بوده و ارتفاع آن به نسبت دلخواه و بنابر قد هر استحمام شونده تنظیم میشود.
وی افزود: دستگاه جمعگر آب دارای اجزایی همچون مخزن ترکیب، حرارت سنج، شیر ورود، شیر کنترل مربوط ما بین مخزن و دوش، ساعت ، مخازن، دوش متحرک، دوش اضافی برای شستوشوی حمام است.
حیدری هراتمه در ادامه گفت: هزینه تمام شده نمونه اولیه این دستگاه 450 هزار ریال بوده ولی با پیش بینی مهندسان تاسیسات و با بهرهگیری از ابزار کم حجم و کارامدتر برای تولید انبوه، قیمت هر دستگاه در تولید انبوه و برای استفاده مصرف کننده به 220 هزار ریال میرسد که نسبت به بهای تاسیسات آبرسانی و لوازم بهداشتی قیمت بسیار پایینی محسوب میشود.
این مبتکر در ادامه افزود: بیشترین مزیت و کاربرد دستگاه که هدف طراحی آن نیز بوده، کاهش مصرف بیرویه آب در حمامها و هنگام استحمام است لذا تخصیص دوش متحرک و مخزن برای مواد شوینده با توجه به این که سرعت عمل را بالا میبرد، به صورت غیر مستقیم نیز در صرفه جویی آب مؤثر است.
وی خاطر نشان کرد: دستگاه دارای گواهینامه ثبت اختراع از اداره کل مالکیت صنعتی کشور بوده و طراحی نهایی آن نیز توسط تعدادی از کارشناسان تاسیساتی انجام شده و در تلاش برای ساخت الگوی نهایی به منظور زمینه سازی برای تولید انبوه میباشد.
پرسش: آیا این دستگاه نسبت به دوشهای مخلوط موجود که ارتفاع آن کم و زیاد می شود و ترکیب دلخواه آب سرد و گرم در آن به سادگی انجام می شود و قیمت مناسبی هم دارد٬ چه مزیتهایی دارد؟
لباسهای فضایی فضانوردان در آینده با روکشهای پروتئینهای حساس به حرکت پوشیده خواهند شد به طوری که بتوانند از حرکت فضانوردان برق تولید کنند.
به گزارش سرویس «علمی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این روکشها موسوم به «پوست برقی» همچنین برای پوشاندن پایگاههای انسانی در آینده در سیاره مریخ قابل استفاده هستند به طوری که میتوانند از بادهای مریخی انرژی تولید کنند.
در تمام ماموریتهای فضایی، دانشمندان با این موضوع دست به گریبان هستند که چطور برق کافی برای تکمیل اهداف خود تولید کنند و در عین حال وزن باتری ها و صفحات خورشیدی را به حداقل امکان برسانند.
از سوی دیگر ارگانیسمهای بیولوژیکی، تولید کنندگان بسیار کارآمد جریان برق هستند.
در همین رابطه دانشمندان آزمایشگاه جدیدی در کمبریج بر روی پروتئینی موسوم به «پرستین» متمرکز شدهاند که در سلولهای خارجی موی گوش انسان یافت میشود. این پروتیین در غشاء این سلولها، ولتاژ الکتریکی را به حرکت کشیدگی و منقبض شدن سلول تبدیل میکند. این حرکت صدا را در گوش به جریان میاندازد؛ اما این پروتئین بر عکس هم میتواند عمل کند، به طوری که در واکنش به فشارهای مکانیکی میتواند جریان برق تولید کند.